Help / FAQ


Algemeen
Op deze online-marktplaats kunt u gratis advertenties plaatsen en lezen. Dagelijks worden er vele nieuwe advertenties geplaatst, dus kijk snel rond of er iets voor u te koop is.
Heel veel succes op deze gratis marktplaats!

Advertenties plaatsen
1. Kies in het menu voor advertentie plaatsen
2. Kies de rubriek en subrubriek. Vul tevens uw e-mailadres en gegevens in
3. Vul daarna de titel, tekst en éénmalig uw gegevens in. Voeg tevens tot 8 foto's toe
4. Bij de volgende stap krijgt u een mailtje in de mailbox. Klik in het mailtje op de link om uw advertentie te bevestigen
5. In de e-mail staat tevens uw wachtwoord. Log hiermee in een plaats advertenties snel achter elkaar
binnen enkele minuten staat uw advertentie online. Zorg dat u gegevens bij de hand heeft, zoals uw emailadres en enkele foto's
Ja, het plaatsen van een gewone advertentie is helemaal gratis. Wel kunt u gebruik maken van promotiemiddelen, door Credits te kopen. Echter is dit nooit verplicht. In elke rubriek kunt u gratis een advertentie plaatsen.
U mag een onbeperkt aantal advertenties plaatsen. Wel moet de titel en de tekst steeds uniek zijn. Ook dubbelen in verschillende rubrieken zijn niet toegestaan.
Omdat wij elke advertentie één voor één goedkeuren, weigeren wij dubbele advertenties waar mogelijk.
Nee, elke advertentie hoeft u maar éénmaal te plaatsen. Via de rubrieken-lijsten, zoekmachine en google wordt uw advertentie toch wel gevonden.
Geef ons even de tijd om uw advertentie te keuren, daarna staat de advertentie direct live. Zorg er tevens voor dat u de advertentie heeft geactiveerd, via het linkje in de e-mail.
Dit laatste hoeft alleen de eerste keer.
De advertentie blijft één jaar staan, tenzij u deze zelf hebt verwijderd. Een aantal keer per jaar attenderen wij u erop dat de advertentie nog on-line staat, zorg ervoor dat de advertentie weer wordt verwijderd als dit nodig is.

Link plaatsen
U kunt een tekstlink plaatsen naar uw website. Dit is een direct link, rechtstreeks naar uw website. U heeft 2 regels om uw website te beschrijven.
Deze tekstlink wordt bovenaan de hoofdrubriek geplaatst, of bovenaan elke subrubriek (inclusief advertentie-detailpagina).
Ja, de bezoekers gaan rechtstreeks naar de pagina die u heeft opgegeven. De bezoekers komen op uw website en kunnen dus bijvoorbeeld direct een aankoop doen op uw website.
Ja, een tekstlink helpt uw positie in zoekmachines als Google. U kunt kiezen voor een 'Normale Tekstlink' of een 'SEO Ranking Link'. De 'SEO Ranking Link', hoewel de duurdere optie, geeft uw website een extra boost in zoekmachines.
In enkele stappen heeft u een link aangemaakt. Ga hiervoor in het menu naar 'Mijn links' en klik op 'Link toevoegen'.
Na het aanmaken van een link, kunt u direct betalen. Een betaling is altijd éénmalig en verplicht u verder tot niets.
Ja, bij elke aankoop krijgt u een btw-bon in de vorm van een factuur. Deze factuur wordt opgeslagen in uw account onder: 'Mijn facturen' en zijn vervolgens altijd te downloaden.
Ja. Als de periode van uw plaatsing is verlopen, krijgt u van ons een e-mail als herinnering. U heeft dan de mogelijkheid om opnieuw te betalen voor een volgende periode. Omdat u vooraf/prepaid betaald voor een bepaalde periode, zit u nergens aan vast.
Ja. Ook onze mobiele websites nemen de tekstlinks over. Binnenkort kunt u tevens een andere link opgeven van uw mobiele website, mocht dit nodig zijn.

Promoten
- Link vermelding en doorklik naar uw website
- Topadvertentie, de advertentie is 7 dagen zichtbaar bovenaan de pagina.
In het menu kiest u voor 'Credits opwaarderen'. Via deze pagina kunt u direct Credits aankopen via alle mogelijke betaalmethodes als iDeal, Paypal en Creditcard. Na betaling kunt u direct aan de slag met de Credits. Een betaling is altijd éénmalig en verplicht u verder tot niets.
Bij het aanmaken van uw advertentie, worden onderin de promotiemiddelen opgenoemd. Hier kunt u er één of meer kiezen.
Pas uw advertentie aan via 'Mijn advertenties' -> Aanpassen. Kies onderin voor de promotiemiddelen.
In het menu kiest u voor 'Credits opwaarderen', zoals hierboven genoemd. Een betaling is altijd éénmalig en verplicht u verder tot niets.
Ja, bij elke aankoop krijgt u een btw-bon in de vorm van een factuur. Deze factuur wordt opgeslagen in uw account onder: 'Mijn facturen' en zijn vervolgens altijd te downloaden.

Advertentie-beheer
Log in via 'Inloggen' in het menu. Daarna kunt u via 'Mijn advertenties' uw advertenties zien, gebruik het linkje 'aanpassen' om één voor één uw advertenties aan te passen.
Log in via 'Inloggen' in het menu. Daarna kunt u via 'Mijn advertenties' uw advertenties zien, gebruik het linkje 'foto's aanpassen' of 'foto toevoegen'. Via de blauwe knop 'Foto's toevoegen' kunt u één of meerdere foto's tegelijk toevoegen aan uw advertentie.
Tevens ziet u het overzicht van uw foto's. Via het linkje 'verwijderen' kunt u foto's ook weer weghalen.
Log in via 'Inloggen' in het menu. Daarna kunt u via 'Mijn advertenties' uw advertenties zien, gebruik het linkje 'verwijderen' om één voor één uw advertenties te verwijderen.
Log in via 'Inloggen' in het menu. Daarna kunt u via 'Mijn advertenties' uw advertenties zien. Klik op de titel om de gehele advertentie te zien.
Om de paar weken krijg u een e-mail met hierin de mogelijkheid om de advertenties omhoog te plaatsen. Vervolgens ontvangt u nog vier keer een mailtje hierover, verspreid over het jaar. Tevens kunt u via 'mijn advertenties' uw advertenties omhoog plaatsen.
Het omhoog plaatsen van uw advertentie kost 25 Credits, u koopt al 40 Credits voor 4,50 inclusief btw.

Inloggen
Vul bij inloggen alleen uw e-mailadres in en klik op het linkje 'Wachtwoord vergeten'
Het aanmaken van een account is niet verplicht, dit gebeurt automatisch bij het plaatsen van een advertentie. Als u wilt kunt u toch een account aanmaken, op de inlog pagina.
Log in via 'Inloggen' in het menu. Ga daarna naar 'Mijn gegevens' voor uw gegevens. Gebruik het vinkje 'adreswijziging doorvoeren in alle advertenties' om wijzigingen direct door te voeren.
Log in via 'Inloggen' in het menu. Ga daarna naar 'Mijn wachtwoord' voor uw wachtwoord.

Helpdesk